ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Πολλές φωτεινές σφαίρες γύρω από το Luxor Sky Beam την ισχυρότερη ακτίνα του φωτός του κόσμου (Βίντεο)

Υπάρχουν πολλές καταγραφές από τις σφαίρες που πετούν και παρασύρονται μέσα και γύρω από το φως στην κορυφή του ξενοδοχείου Λούξορ... (Hotel Luxor and Casino) στο Λας Βέγκας της Νεβάδα. Πιστεύω ότι υπάρχει ένα σύνολο με 13 ή 14 διαφορετικά βίντεο. Από όλα αυτά που έχω δει αυτό είναι το καλύτερο μακράν. Δεν πιστεύω ότι αυτά που θα δείτε στις ακτίνες του φωτός είναι "σφάλματα" ή τα πτηνά, αλλά σίγουρα κάτι διαφορετικό σαν κάποιο είδος από επιπλέοντα συντρίμμια.

Το Luxor Beam

Το Luxor Sky Beam είναι η ισχυρότερη ακτίνα του φωτός στον κόσμο. Σχεδιασμένο με χρήση υπολογιστή, καμπύλα κάτοπτρα για να συγκεντρώνει το φως από 39 λάμπες xenon και να τις εστιάζει σε μία έντονη στενή δέσμη.

Μηχανικοί λένε ότι ένα πρόσωπο θα μπορούσε να διαβάσει μια εφημερίδα από το Beam Sky Λούξορ, από δέκα μίλια μακριά. Σε μια ξάστερη νύχτα, η δέσμη Sky είναι ορατή έως και 275 μίλια (443 χιλιόμετρα) μακριά από αεροσκάφη, όπως και πάνω από το Λος Άντζελες.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και αποφασίστε τι μπορεί να ήταν όλα αυτά που πετούν και παρασύρονται γύρω και κοντά από το έντονο φως…


Πηγή