ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Στην Αρμενία ζούσαν γίγαντες

Σύμφωνα με πολλούς θρύλους και μύθους στο πολύ μακρινό παρελθόν, ο πλανήτης κατοικείται από τους γίγαντες, οι οποίοι έζησαν στη γη ταυτόχρονα με τα τεράστια ερπετά!! Αυτό φαίνεται από τους πολυάριθμους μύθους... Σκεφτείτε, για παράδειγμα, στην αρχαία Ελλάδα τους Τιτάνες. τέτοια παραδείγματα είναι πολλά τα ερείπια με τεράστιους βράχους διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι όντος υπήρχαν . Η σύγχρονη επιστήμη δεν μπορεί να δώσει ακόμη μια σαφή και ακριβή εξήγηση για το πώς έχουν δημιουργηθεί τέτοια μνημειώδες δομές, πολλοί αποδίδουν το φαινόμενο αυτό ότι είναι η απόδειξη της ύπαρξης των αρχαίων παράξενων πλασμάτων που ήταν γίγαντες, ογκόλιθοι διάσπαρτοι στην επιφάνεια, της Σιβηρίας, το μεγάλο κτίριο στο Καρνάκ, το διάσημο Στόουνχεντζ, "κρεμάμενες πέτρες" της Solisbyuri, της Νότιας Αμερικής, και, φυσικά, οι πυραμίδες της Αιγύπτου, τη μυστηριώδη Σφίγγα, τα γιγαντιαία αγάλματα του Φαραώ.

Όλα αυτά χωρίς αμφιβολία, ήταν το έργο από μια παράξενη φυλή,που προηγήθηκε απο την δική μας, η επιστήμη εξακολουθεί να λέει για την ύπαρξη στο μακρινό παρελθόν για πολλά γιγάντια ερπετά και τα φυτά, όμως, αρνείται κατηγορηματικά την ύπαρξη ενός λαού γιγάντων!

Δεδομένου ότι έχουμε ήδη αποδείξεις για την ύπαρξη δεινοσαύρων, με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να επιβεβαιώσετε την ύπαρξη φυλής γιγάντων των ανθρώπων όπως γιγάντιες σαύρες που ζουν μαζί τους στην ίδια εποχή. λογικότατο!! έχουν βρει παράξενα αντικείμενα, τα οποία έχουν τη μορφή τεράστιου μεγέθους των ανθρώπινων οστών και των λειψάνων.

Ωστόσο, για ανεξήγητους λόγους, τα ευρήματα αυτά δεν μπορούν να γίνουν δεκτά στην επιστήμη γενικά, παραδέχεται την αυθεντικότητα όλων των διαθέσιμων απολιθώματα των ζώων μόνο!!!!.

Έχει κανείς την εντύπωση ότι αυτά τα αντικείμενα απειλούν να καταστρέψουν τους άκαμπτους κανόνες που είναι επίσημα αναγνωρισμένες από την όμορφη και χαριτωμένη θεωρία της ορθόδοξης επιστήμης. την ψευδή επιστήμη! όπως πίστευαν ότι η Γη μας - είναι επίπεδη και είναι τοποθετημένη σε τρεις πυλώνες. Στην αρχαιότητα ο άνθρωπος έχει σημαντική ανάπτυξη. Σήμερα, δεν υπάρχει ίσως κανένα έθνος που δεν έχει τους θρύλους των γίγαντων. Σε όλες σχεδόν τις αρχαίες πηγές που έχουν έρθει σε μας - την Αγία Γραφή, η Avesta, το Vedas, Edda, Κίνας και του Θιβέτ χρονικά, κ.λπ. Ακόμα και στην ασσυριακές πινακίδες σφηνοειδούς γραφής έχουν αναφερθεί Izdubar γίγαντας, που υψώνεται πάνω από τους ανθρώπους, μοναχοί του Θιβέτ σε ένα από τα υπόγεια των μοναστηριών, υπάρχουν δύο ταριχευμένα σώματα , άνδρας και γυναίκα,6.50 μετρά!

οι ερευνητές προσδιορίσαν την ηλικία του αρχαίου συγκροτήματος Karahunj. Όλοι οι υπολογισμοί οδήγησαν σε ένα και μόνο συμπέρασμα:το Karahunj (Παρατηρητήριο) χτίστηκε και λειτούργησε για περισσότερο από 75 αιώνες πριν! Αποδεικνύεται ότι είναι το αρχαιότερο από όλα .το Karahunj είναι αρχαιότερο από τις πυραμίδες της Αιγύπτου και του Stonehenge,επτά χιλιάδες χρόνια πριν!!!, υπήρχε ένας εξελιγμένος πολιτισμός, ούτε στην Αίγυπτο, ούτε στην Μεσοποταμία ή οπουδήποτε αλλού στη γη; οι ερωτήσεις είναι περισσότερες από της απαντήσεις σε αυτά. Είναι πιθανό ότι στην Αρμενία στην αρχαιότητα είχε μια καταστροφή, παρόμοια με εκείνη του Μινωικού πολιτισμού.