ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Αρχαίοι Αστροναύτες (Ντοκιμαντέρ)

Η μοναδικότητά μας στο Γαλαξία δεν είναι αναζήτηση μόνο του σύγχρονου κόσμου. Αρχαίοι πολιτισμοί, όπως αυτοί των Μάγια και των Σουμέριων, απεικονίζουν τους τότε γαλαξιακούς «συγκατοίκους» τους!

Τι είναι εκείνες οι αμέτρητες μυστήριες αναπαραστάσεις που βρήκαν κατά καιρούς οι αρχαιολόγοι διάσπαρτες σε διάφορες γωνιές και σπηλιές της Γης; Αρχαίοι πολιτισμοί, από τους μεγαλύτερους που δημιουργήθηκαν στον πλανήτης μας, κάνουν λόγο για θεούς που κατέβαιναν από τον ουρανό μέσα σε φωτεινά, επιβλητικά άρματα.
Ο όρος "Αρχαίοι Αστροναύτες" αναφέρεται σε εξωγήινους πολιτισμούς που ήρθαν στη Γη και που είναι "υπεύθυνοι" για σημαντικές αλλαγές στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και πολιτισμού.

Αίγυπτος. Σουμέριοι. Μάγιας. Ινδοί.... Όλοι τους κάνουν λόγο μέσα από κοσμογονικούς μύθους, γλυπτά και ζωγραφιές, για κάποιους που ήρθαν από ψηλά, για κάποιους που στα μάτια τους δεν ήταν τίποτα λιγότερο από τους ίδιους τους τους θεούς, και οι οποίοι παρακολουθούσαν τις πράξεις τους, επενέβαιναν και καθοδηγούσαν τη ζωή τους.
Πολλές είναι οι θεωρίες που έχουν ειπωθεί. Άλλοι μιλούν για έναν ανώτερο εξωγήινο πολιτισμό που ήρθε και έσπειρε τη ζωή στη Γη. ΄Άλλοι για εξωγήινους που ήρθαν και δημιούργησαν μια τάξη σκλάβων στον πλανήτη μας. Ποιοι ήταν εκείνοι που έδωσαν την εντολή στο Νώε να κατασκευάσει ένα αβύθιστο πλοίο για να αποφύγει την επερχόμενη καταστροφή; Είμαστε όλοι μας απόγονοι "αρχαίων Αστροναυτών";

Στον 7ο αιώνα, το σώμα του νεκρού βασιλιά Pacal των Μάγια (με ύψος μεγαλύτερου του μέσου όρου), τοποθετήθηκε σε μια σαρκοφάγο γύρω από την οποία χτίστηκε μια πυραμίδα. Τα σχέδια που καλύπτουν τη σαρκοφάγο αποτελούν από τα πιο μυστήρια που βρέθηκαν ποτέ σε αντίστοιχες σαρκοφάγους καθώς όταν τα κοιτάζει κανείς οριζόντια μπορεί να διακρίνει ένα είδος στροναύτη να πιλοτάρει το σκάφος του. Από την άλλη, οι αρχαιολόγοι προσπαθούν να μας εξηγήσουν ότι πρέπει να κοιτάζουμε τα σχέδια κάθετα, γιατί έτσι, αυτό που θα δούμε δεν είναι τίποτ' άλλο από μια σύνθεση των θεμελιώδων εννοιών της θρησκείας των Μάγια και ότι ο βασιλιάς Pacal κάθεται απλώς επάνω στο "Δέντρο της Ζωής"...
Ο Erich von Daniken, συγγραφέας πολλών επιτυχημένων βιβλίων σχετικά με το θέμα αυτό, προτείνει τη θεωρία ότι τα σκάφη που εμφανίζονται στις αναπαραστάσεις, αυτά τα "Άρματα των Θεών", όπως αποκαλούνται στα αρχαία ιερά Βιβλία, προσγειώθηκαν στη Γη πολύ πριν η ανθρωπότητα εμφανιστεί στον πλανήτη.

Οι αρχαίοι αυτοί επισκέπτες μέσα από πειράματα έφτιαξαν ένα ευφυές πλάσμα ικανό να ακολουθήσει τους κοινωνικούς κανόνες που του μεταβίβασαν. Τα νέα αυτά όντα, οι άνθρωποι, ανακάλυψαν τη γεωργία και έγιναν οι πρώτοι καλλιτέχνες, δημιούργησαν όμως παράλληλα και το δικό τους φιλοπόλεμο πολιτισμό.
Πριν από 3000 χρόνια, στη Βολιβία και τον Ισημερινό, κάποιοι καλλιτέχνες έφτιαξαν το ακόλουθο κεραμικό ενός άνθρώπου(;) με μεγάλο κεφάλι, ντυμένου με μια περίεργη στολή.

Τα Σόδομα και τα Γόμορρα καταστράφηκαν από πυρηνική έκρηξη! Η Κιβωτός της Διαθήκης ήταν ένας ηλεκτρικός πομπός που επέτρεπε στον Μωυσή να επικοινωνήσει με τους αστροναύτες (διαβάστε στην Παλαιά Διαθήκη τις λεπτομερείς τεχνικές "οδηγίες" που δόθηκαν από τον Θεό με τις οποίες και κατασκευάστηκε η Κιβωτός, όπως επίσης και τον προσανατολισμό που εκείνη όφειλε να έχει σε σχέση με τον ορίζοντα και θα καταλάβετε τι εννοεί ο Daniken...).
Όλοι οι αρχαίοι μύθοι της Δημιουργίας μιλούν για Θεούς που ήρθαν στη Γη με κάποιο "μαγικό" τρόπο και δημιούργησαν μια φυλή με το όνομα Άνθρωποι. Πολλοί από τους μύθους αυτούς αναφέρονται στον πρωταρχικό Θεό ως "Θεός Ήλιος", εννοώντας Θεός Από Φως. Στην Αίγυπτο ο Θεός ονομαζόταν Ρα.

Καταγραφές σχετικά με το τι πίστευαν οι αρχαίοι πολιτισμοί για τους "αστροναύτες" που ήρθαν στη Γη, υπάρχουν σε σπήλαια, σε Σουμέριες στήλες και κυλίνδρους, στην Παλαιά Διαθήκη. Στην Π. Διαθήκη συγκεκριμένα αναφέρεται η εβραϊκή λέξη "Ελοχίμ", η οποία σημαίνει "ΘΕΟΣ" ή "Εκείνοι που ήρθαν απ' τον ουρανό"! Το Σουμέριο Έπος Γκίγκαμες βρίθει αναφορών σε "φλεγόμενα άρματα" και σε ανθρώπους που "κάποιοι" τους πήραν ψηλά στον κήπο του Θεού...

Δείτε το Ντοκιμαντέρ :

revealedtheninthwave.blogspot.gr