Επιστήμονες αποκαλύπτουν τον αόρατο κόσμο της ενέργειας [Βίντεο]
Ιάπωνες ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Mio Watanabe, έκαναν μια σειρά εξετάσεων από τις οποίες έχουν βρει τον τρόπο να βλέπουν την ενέργεια που εκπέμπει προς τα έξω ένα άτομο.
Με τη βοήθεια από πολύ ευαίσθητες κάμερες, οι ερευνητές θα μπορούν επίσης να φωτογραφήσουν την μοναδική αύρα ενός ατόμου.
Έχουμε όλοι μια Αύρα ενέργειας;
Με τη βοήθεια από πολύ ευαίσθητες κάμερες, οι ερευνητές θα μπορούν επίσης να φωτογραφήσουν την μοναδική αύρα ενός ατόμου.
Έχουμε όλοι μια Αύρα ενέργειας;
Οι ειδικοί είναι βέβαιοι ότι η διαδικασία αυτή θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα σύστημα για τον προσδιορισμό και τη θεραπεία πολλών παθήσεων. Μία λάμψη γύρω από ορισμένα μέρη του σώματος μπορούν να αποδειχθούν η αρχή μιας ασθένειας ή ενός άλλου προβλήματος υγείας.
Για να ενισχυθεί η κατανόηση αυτού του αόρατου κόσμου της ενέργειας, υπάρχουν ορισμένα επιστημονικά πειράματα που διεξάγονται χρησιμοποιώντας μια τεχνική που ονομάζεται Βιοηλεκτροφωτογράφιση (bioelectrophotography).
Η επί του παρόντος προτεινόμενη ιδέα είναι ότι κάθε ένας από εμάς συνεχώς εκπέμπει ενέργεια, και αυτή η τεχνική πρόκειται να μας βοηθήσει να συλλάβουμε αυτά τα ενεργειακά πεδία. Αυτά τα ενεργειακά πεδία θα εμφανίζονται ως φως γύρω από το σώμα, επίσης γνωστό ως «αύρα».
Υπήρξαν μελέτες που έγιναν στο Εργαστήριο Μηχανικής Princeton που δείχνουν ότι το μυαλό μας μπορεί να έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει την απόδοση της αύρας μας. Οι μελέτες αυτές μας δίνουν εικόνα για κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν, ή πιστεύουν, ότι δεν υπάρχει.
Αυτή η έρευνα εξηγεί επίσης γιατί οι «θεραπευτές» ισχυρίζονται ότι έχουν την ικανότητα να βλέπουν την αύρα του ατόμου. Μια μελέτη στην Ισπανία έδειξε ότι κάποιοι από τους θεραπευτές δείχνουν μια νευροψυχολογική ιδιορρυθμία γνωστή ως «συναισθησία», δίνοντας μια σημαντική διευκρίνιση των δυνατοτήτων τους. Ουσιαστικά, η συναισθησία είναι μια νευρολογική πάθηση κατά την οποία ένα γνωστικό σχέδιο οδηγεί σε ένα άλλο γνωστικό παράδειγμα.
Οι «θεραπευτές» νομίζουν ότι έχουν τις ικανότητες και πιστεύουν ότι μπορούν να θεραπεύσουν άλλους ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια υπόθεση αυταπάτης, όπως η συναισθησία δεν είναι υπεραισθητική δύναμη, αλλά μια υποκειμενική στην αντίληψη της πραγματικότητας. – (Πανεπιστήμιο της Γρανάδα)
Πηγή