ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Συνωμοσιολόγοι ανακάλυψαν πυραμίδες και πανάρχαια πόλη στην Ανταρκτική [Βίντεο]

Ακόμη μια περίεργη ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μια αρχαιολογική αποστολή λέγεται ότι βρίσκεται στην Ανταρκτική (Νότιο Πόλο) και ερευνά τα ερείπια μιας πανάρχαιας πόλης, κάτω από χιλιάδες μέτρα πάγων.

Αυτά τουλάχιστον ισχυρίζεται ο αρχαιολόγος (και συνωμοσιολόγος) Τζόναθαν Γκρέι, του World Education Research Ltd, σε newsletter που απέστειλε στους συνδρομητές της ιστοσελίδας του.

Σύμφωνα με την ιστορία του Τζόναθαν Γκρέι, ένα τηλεοπτικό συνεργείο από την Καλιφόρνια εξαφανίστηκε στην Ανταρκτική τον Νοέμβριο του 2002.

Οργανώθηκε επιχείριση διάσωσης από τα «βατράχια» του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού (Navy SEALs).

Το τηλεοπτικό συνεργείο του AtlantisTV δεν βρέθηκε. Βρέθηκε όμως ένα βίντεο που είχαν τραβήξει, στο οποίο υποτίθεται ότι υπάρχουν οι αποδείξεις ότι γίνεται μια ανασκαφή σε βάθος 3.200 μέτρων κάτω από τους πάγους, όπου βρίσκεται μια πανάρχαια πόλη.

Σύμφωνα με το ίδιο σενάριο, δύο αξιωματικοί του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού είδαν το βίντεο και περιέγραψαν το περιεχόμενό του στους επιστήμονες του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών (National Science Foundation – NSF).

Οι αμερικανικές Αρχές και ιδιαίτερα η ναυτική υποστήριξη στην Ανταρκτική αρνούνται την όλη ιστορία όπως και την κατοχή από τη μεριά τους οποιουδήποτε βίντεο από το το χαμένο τηλεοπτικό συνεργείο.

Δεν είναι όμως αυτή η μοναδική φήμη που κυκλοφορεί για την Ανταρκτική.

Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει και τρεις πυραμίδες στην παγωμένη ήπειρο και μάλιστα ανάρτησαν και σχετικό βίντεο στο YouTube.



Πηγή: tribune