ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΡΑΜΠ: Ο Ομπάμα και η Κλίντον δημιούργησαν τον ISIS! [Βίντεο]

Αίσθηση προκάλεσε και ποικίλες ακόμα αντιδράσεις αναμένεται να δημιουργήσει η νέα παρέμβαση του Τραμπ. Αυτή τη φορά για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα με το οποίο ασχολείται ολόκληρος ο πλανήτης. 

Στην προκειμένη περίπτωση, για μία ακόμη φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε να συνδέσει τη διακυβέρνηση Ομπάμα με την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους.

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ κατηγόρησε τον Μπαράκ Ομπάμα και την Χίλαρι Κλίντον για τη δημιουργία του ISIS.

«Δημιούργησαν το Ισλαμικό Κράτος. Η Χίλαρι Κλίντον δημιούργησε τον ISIS, μαζί με τον Ομπάμα», είπε συγκεκριμένα ο μεγιστάνας, που είχε κάποιο επιχείρημα για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Σχολιάζοντας την ένταση που προκλήθηκε έπειτα από την εκτέλεση του σιίτη κληρικού στη Σαουδική Αραβία, είπε: «Στην Τεχεράνη έκαψαν την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας. Το είδατε; Το Ιράν θέλει να καταλάβει τη Σαουδική Αραβία. Πάντα ήθελαν το πετρέλαιο».

Ακόμη, κατηγόρησε τόσο τους Δημοκρατικούς όσο και τον πρώην πρόεδρο Τζορτζ Μπους, μιλώντας για τις αναταραχές στη Μέση Ανατολή, επικαλούμενος την απόφαση του τελευταίου για την εισβολή στο Ιράκ.