ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Έλληνας φυσικός έκανε την ανακάλυψη του αιώνα-Αυτόνομη κίνηση με υδρογόνο χωρίς βενζίνη (Βίντεο)

Δίκυκλο διήνυσε 10 χιλιόμετρα καταναλώνοντας νερό.

Οι πολυετείς προσπάθειες κατασκευής της συσκευής που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιώντας ως καύσιμο μόνο ελάχιστη ποσότητα νερού, καθώς και οι ενέργειες ανάδειξης και διάδοσης αυτής της ελπιδοφόρας εφεύρεσης από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα, αναλύονται απο τον εφευρέτη-ερευνητής Πέτρος Ζωγράφος στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο zougla.gr.

Ο Πέτρος Ζωγράφος είναι ηλεκτρονικός μηχανικός, ερευνητής και εφευρέτης. Γεννήθηκε την 15 Ιουνίου 1955 στον Πειραιά και μετά τις σπουδές του ασχολήθηκε από το 1980 με την έρευνα των ραδιοσυχνοτήτων και των ηλεκτροφασματικών εφαρμογών.

Η παρουσίαση αυτής της εφαρμογής έγινε σήμερα το πρωί στη Σαλαμίνα, με το τηλεοπτικό συνεργείο του zougla.gr να καταγράφει από την πρώτη στιγμή όλες τις διαδικασίες μετατροπής ενός δικύκλου χωρητικότητας 50 κ.εκ. για την κίνηση με την ενέργεια υδρογόνου.

Παρακολουθήστε την εκπομπή της περασμένης Δευτέρας:



Εύκολα γίνεται αντιληπτή η τεράστια σημασία αυτής της εφεύρεσης, που με απλό τρόπο και τις κατάλληλες μετατροπές μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε όχημα.