ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

«Άγγελος» σε φωτογραφία δίπλα σε ετοιμοθάνατο άνδρα

Ο Chris Leadbetter τράβηξε μια φωτογραφία του παππού του, Bob Large, ο οποίος νοσηλευόταν με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας σε νοσοκομείο της Βρετανίας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, βρισκόταν σε νοσοκομείο της πόλης Chester, όταν ένας ιερέας τον επισκέφτηκε για να προσευχηθούν μαζί, καθώς οι γιατροί του είχαν ανακοινώσει ότι του απέμεναν λίγες ημέρες ζωής.

Ο εγγονός του 76χρονου τράβηξε τότε μια φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο, καθώς, όπως αναφέρει η Μirror, ήθελε να έχει μια τελευταία φωτογραφία του αγαπημένου του παππού...

Όταν αργότερα παρατήρησε καλύτερα την εικόνα, πρόσεξε μια περίεργη μορφή, σαν «άγγελο» δίπλα από τον παππού του.

Έδειξε τη φωτογραφία στο προσωπικό, και έμεινε έκπληκτος όταν του απάντησαν ότι αρκετοί ασθενείς έχουν δει μια μορφή -ένα κορίτσι με μακριά, ξανθά μαλλιά, και άσπρο φόρεμα-, δίπλα από τα κρεβάτια τους.

Το πιο περίεργο της υπόθεσης, γράφει η Mirror, είναι ότι ως εκ θαύματος ο 76χρονος ετοιμοθάνατος άνδρας είχε μια αναπάντεχη βελτίωση της υγείας του και βγήκε από το νοσοκομείο.

Οι οικογένειά του Large πιστεύει πλέον ότι ο «φύλακας-άγγελος» της φωτογραφίας τον έσωσε από το θάνατο, σημειώνει το δημοσίευμα.