ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

5 Εγκαταλελειμμένα κτίρια με τις τρομακτικές ιστορίες τους!

1. Η εκκλησία με τα 9 φαντάσματα

Η οροφή της εκκλησίας του St George Luková, σε ένα χωριό στην Τσεχία, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μιας κηδείας το 1968. Αυτό προκάλεσε ένα τεράστιο φόβο μεταξύ των γειτόνων, επειδή πίστευαν ότι ο ναός ήταν στοιχειωμένο.


Το γεγονός έγινε τόσο γνωστό ώστε η εκκλησία εγκαταλείφθηκε για τρεις δεκαετίες. Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει επισκέπτες, ένας καλλιτέχνης έχτισε ανατριχιαστικά γλυπτά με φιγούρες φαντασμάτων. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

2. Το σπίτι της Annabelle

Ένα από τα τρομακτικά και μακάβριο σπίτια είναι ένα σπίτι στη Γερμανία και ανήκε σε ένα μυστηριώδη Γερμανό γιατρό. 


Αφού ο ίδιος και η οικογένειά του σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα, βρέθηκαν στο υπόγειου του σπιτιού τους και ακόμα χειρότερα … νεφρά ήταν διάσπαρτα σε όλο το σπίτι τους. Όσοι έχετε δει την ταινία τρόμου Annabelle, η κούκλα που εμφανιζόταν στην ταινία ήταν επίσης στο σπίτι.

3. Το σκοτεινό ορφανοτροφείο, Κάστρο Miranda – Celles, Βέλγιο

Γενικά μόνο που αναφερόμαστε σε ορφανοτροφείο ήδη μας δίνει ένα κακό προαίσθημα ότι δεν μπορεί να μιλάμε για κάτι κάλο. 


Το κάστρο βρίσκεται στο Celles του Βελγίου, χτίστηκε αρχικά από Γάλλους αριστοκράτες που το εγκατέλειψαν στην επανάσταση. Κατά τη διάρκεια και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το κάστρο Miranda χρησιμοποιήθηκε ως ορφανοτροφείο. 

Εγκαταλείφθηκε όμως το 1980, με την οικογένεια να αρνείται να επιτρέψει στις αρχές να φροντίσουν για τη δομή του κτιρίου. Λόγω του παρελθόντος του, το στοιχειωμένο κάστρο, έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μέρη για τους κυνηγούς φαντασμάτων.

4. Άσυλο Willard – Willard, Νέα Υόρκη

Το ασύλου του Willard γι ανθρώπους χρόνια παράφρονες, χτίστηκε το 1869 και έκλεισε το 1995.


Είχε 4000 ασθενείς στο αποκορύφωμά της, περισσότεροι από τους μισούς από τους 50.000 ασθενείς που είχε πέθαναν μέσα σε αυτό. Το γεγονός αυτό κάνει το νεκροτομείο του ασύλου, ένα από τα πιο ανατριχιαστικό μέρη που μπορούμε να φανταστούμε.

5. Ξενοδοχείο Salto – Κολομβία

Το ξενοδοχείο Salto χτίστηκε το 1928 για τους πλούσιους τουρίστες που επισκέπτονταν τους καταρράκτες Tequendama. 


Τελικά, οι καταρράκτες ήταν μολυσμένοι και οι επισκέπτες έχασαν το ενδιαφέρον τους, με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη του ξενοδοχείου το 1990.

Μετά την εγκατάλειψη του, το ξενοδοχείο έγινε αυτό που κανείς δεν είχε ποτε φανταστεί. επειδή βρίσκονται δίπλα στους καταρράκτες της Tequendama και το κενό ήταν μεγάλο, έγινε το μέρος που προτιμούσαν όσοι ήθελαν να αυτοκτονήσουν. Λένε ότι το ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο και οι κραυγές των ψυχών όσων αυτοκτόνησαν ακούγονται μέχρι και σήμερα.