ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Όταν ο Ρόναλντ Ρίγκαν είχε ζητήσει βοήθεια από τους Σοβιετικούς για εισβολή από… εξωγήινους!

Σε σύνοδο κορυφής στη Γενεύη το 1985 – Έκπληκτος και αμήχανος ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

Ο Ρόναλντ Ρίγκαν, που χρημάτισε πρόεδρος στις ΗΠΑ από το 1981 μέχρι και το 1989, φαίνεται ότι είχε επηρεαστεί πολύ από το επάγγελμα του ηθοποιού και από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων.

Έτσι μόνο θα μπορούσε να εξηγηθεί η εμμονή του για εισβολή από τους εξωγήινους στη Γη, που τον οδήγησε μάλιστα να ζητήσει την βοήθεια του τότε ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Αυτό αποκαλύπτει ο συγγραφέας David Clarke στο βιβλίο του «How UFOs conquered the world», (Πώς τα UFOs κατέκτησαν τον κόσμο), το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις προθήκες των βιβλιοπωλείων τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με το βιβλίο οι φόβοι του Ρίγκαν ότι ο πλανήτης μας κινδυνεύει από εισβολή των εξωγήινων τον οδήγησαν στο πλαίσιο συνόδου κορυφής στη Γενέυη το 1985 να ζητήσει την βοήθεια του τότε ισχυρού ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος, πάντα σύμφωνα με τον συγγραφέα, αρχικά ένιωσε αμηχανία και στη συνέχεια φρόντισε με ευγένεια να αλλάξει το θέμα της συζήτησης.

Στο βιβλίο του Clarke, αναφέρεται ότι ο πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν είχε καλέσει το 1982 στον Λευκό Οίκο ανώτατους δικαστές, αστροναύτες και άλλους vip Αμερικανούς για να δουν σε ιδιωτική προβολή την ταινία του Σπίλμπεργκ «Στενές επαφές τρίτου τύπου», που αναφερόταν στους εξωγήινους ως φιλικά προς τους ανθρώπους όντα και ανέφερε προς το κοινό του ότι: «Κάποιοι σε αυτή την αίθουσα γνωρίζουν ότι τα πάντα σε αυτή την ταινία είναι αλήθεια»!

Ο τότε αναπληρωτής σύμβουλος ασφαλείας στον Λευκό Οίκο, Colin Powell, είχε αναφέρει ότι ο Ρίγκαν σε επίσκεψή του σε σχολείο στο Μέριλαντ είχε υποστηρίξει στους μαθητές την ύπαρξη εξωγήινωνκαι ο ίδιος αρκετές φορές είχε αναγκαστεί να διαγράψει από ομιλίες του προέδρου σχετικές «διαπλανητικές αναφορές».

Στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Ρόναλντ Ρίγκαν είχε δεχθεί μεγάλη επιρροή από την ταινία του 1951 «The Day The Earth Stood Still», στην οποία μια διαπλανητική ειρηνευτική αποστολή καταφθάνει στη Γη και χρησιμοποιεί ένα γιγάντιο ρομπότ για να βοηθήσει τις αντιμαχόμενες πυρηνικές δυνάμεις να δώσουν τέλος στις διαφορές τους.

Ο Clarke υποστήριξε ότι ο Ρόναντ Ρίγκαν εκμυστηρεύτηκε στον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ότι δεν θεωρούσε πως απειλή για τις ΗΠΑ ήταν η Σοβιετική Ένωση, αλλά η πραγματική απειλή ήταν «οι εχθρικοί εξωγήινοι»!