ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Υπάρχει σύνδεση της χαμένης πτήσης MH370 με την ταινία Battle Los Angeles; (Βίντεο)

Το πρόσφατο τρέιλερ της ταινίας του Rupesh Paul ονομάζεται «The Vanishing Act», και αναφέρετε περίπου στην χαμένη πτήση της MH370. Αυτό το τρέιλερ περιέχει μέσα ένα πλαίσιο που μπορούμε να δούμε και στο τρέιλερ της ταινίας Battle: Los Angeles.

Είναι ενδιαφέρον ότι, το πλαίσιο αυτό χρησιμοποιείται με ένα υποσυνείδητο τρόπο στα δύο βίντεο. Η εικόνα δείχνει ξεκάθαρα ένα άγνωστο αντικείμενο σε σχήμα UFO. (Που απεικονίζεται ανωτέρω)

Το πλαίσιο εξακολουθεί να παρατηρείται πολλές φορές σε όλο το σύντομο βίντεο, και σύμφωνα με τον Rupesh Paul, ο ίδιος λέει ότι δεν γνωρίζει πως βρέθηκε εκεί, υποστηρίζοντας ότι η τελική επεξεργασία για το promo έγινε από άλλους, και γρήγορα κυκλοφόρησε εν αγνοία του.

Το Battle: Los Angeles το οποίο κυκλοφόρησε το 2010, τέσσερα χρόνια πριν την εξαφάνιση της πτήσης MH370 και απεικονίζει μια εξωγήινη εισβολή προς τη Γη.

Υπάρχει μια σύνδεση της χαμένης πτήσης MH370 με το Battle: Los Angeles; Πρόκειται απλά για ταινίες ή γίνονται για να μας απομακρύνουν από την πραγματική αλήθεια;

Το ερώτημα που παραμένει είναι ως προς το ποιος πρόσθεσε τα υποσυνείδητα καρέ στο «The Vanishing Act» και γιατί;

Η πτήση Malaysia Airlines Flight 370 MH εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 8 Μαρτίου, με 239 επιβαίνοντες.

Την εικόνα μπορεί να δείτε για πρώτη φορά στο 00:2 του βίντεο, και επαναλαμβάνεται πολλές φορές καθ όλη τη διάρκεια.



Η ίδια υποσυνείδητη εικόνα εμφανίζεται στο 00:26. Ελέγξτε το βίντεο παρακάτω.


Πηγή