ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Loading...

Οι Ιρανοί «ανακάλυψαν» εξωγήινους στην κυβέρνηση των ΗΠΑ;

Εξωγήινους στην αμερικανική κυβέρνηση ανακάλυψε το ιρανικό πρακτορείο Fars το οποίο δημοσιεύει άρθρο βάσει του οποίου μέσα στα 2 περίπου εκατομμύρια έγγραφα που πήρε από το αμερικανικό Πεντάγωνο και την NSA ο Edward Snowden προκύπτει η «αδιαμφισβήτητη απόδειξη» ότι «εξωγήινοι καθοδηγούν την αμερικανική εσωτερική και εξωτερική πολιτική από το 1945»! Για τις πληροφορίες αυτές το Fars επικαλείται αναφορά της ρωσικής FSB στην οποία φέρεται να έχει στην κατοχή της e-mail από το Δεκέμβριο του 2012 του Snowden προς τον Αμερικανό δημοσιογράφο Glenn Greenwald στο οποίο αναφέρει «Εγώ και άλλοι έχουμε πράγματα τα οποία σε ενδιαφέρουν».

Όπως συνεχίζει η αναφορά της FSB που επικαλείται το FARS και σύμφωνα με αυτά που φέρεται να λέει ο Snowden είναι πως ο λόγος που αυτός και άλλοι υπέκλεψαν τα έγγραφα της NSA είναι ότι «υπάρχουν δύο κυβερνήσεις στις ΗΠΑ: μια αυτή που εκλέγεται και μια άλλη, που κυβερνά από το σκοτάδι».

Για το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το «σκοτεινό καθεστώς», προσπάθησε να αποδείξει ο Αμερικανός φυγάς της NSA σύμφωνα με την NSA. Μάλιστα το FARS αναφέρει πως η απόφαση του πρώην Καναδού υπουργού Άμυνας Paul Hellyer να βγει προς τα έξω μιλώντας για παρουσία εξωγήινων στη Γη επιβεβαιώνει το γεγονός αυτό.

Ο Καναδός πρώην υπουργός Άμυνας πραγματοποίησε αυτές τις δηλώσεις στην εκπομπή SophieC του ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού Rusia Today αναφέρθηκε μάλιστα και στους «ψηλούς λευκούς» - ένα από τα είδη των εξωγήινων που βρίσκονται στη Γη- που εργάζονται με την αμερικανική Αεροπορία στην μυστική αεροπορική βάση στη Νεβάδα.

Τον θέμα περιπλέκεται περισσότερο καθώς η αναφορά της FSB αναφέρει πως οι «ψηλοί λευκοί» που συνεργάζονται με την αμερικανική Αεροπορία είναι το ίδιο είδος εξωγήινων – και όπως αποδεικνύεται μέσα από τα έγγραφα του Snowden- που βρίσκονταν και στη ναζιστική Γερμανία τη δεκαετία του 30 και 40.

Όπως αναφέρει το FARS μια απόδειξη για την εμπλοκή εξωγήινων στα στρατιωτικά προγράμματα της Γερμανίας είναι πως ενώ στα τέλη της δεκαετίας του 30 η χώρα είχε μόνο 57 υποβρύχια μέσα σε τέσσερα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει ένα στόλο 1163 τεχνολογικά προηγμένων σκαφών.


Τα έγγραφα του Snowden υποτίθεται πως αποδεικνύουν ακόμη συναντήσεις του εξωγήινου αυτού είδους με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Dwight D. Eisenhower το 1954 χρονιά που το μυστικό αυτό «παρακράτος» ουσιαστικά συγκροτήθηκε.

Μάλιστα στην αναφορά της η FSB αναφέρει πως η μυστική ατζέντα των «λευκών ψηλών» έχει να κάνει με τον πλήρη του διαδικτύου και την εξαφάνιση κάθε πληροφορίας για αυτούς για να εφαρμόσου την τελική φάση του προγράμματος τους που είναι η παγκόσμια (τι άλλο) κυριαρχία.